Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

08/06/2023

De Heer Uw Gerechtigheid

De Heer, uw God, heeft een Heilige. Hij is Het Hoofd van het lichaam, Het Ware Heiligdom, Het Enige Leven Zonder Einde! Zie, Hij is een sterke toren, een versterkte stad op de dag van strijd, een allesomvattend vuur, De Machtige en Sterke wiens staf is gemaakt van ijzer, De Wetgever... De Bron van Leven waardoor alle dingen bestaan, jouw Timmerman en Verlosser, De Redding van God!
Wacht daarom op De Heer met zachtmoedigheid en vrees, met onwankelbaar vertrouwen; wacht op Hem! Want Hij is De Bron van Levend Water voor allen die dorsten, een vruchtbare wijnstok voor de hongerigen, een schat aan rijkdommen voor allen die leeg tot Mij komen.


Daarom, geliefden, geef Hem eer!
Verhef je stem met eeuwigdurende lofprijzing!
Breng dankzegging naar het altaar,
En bied Hem jullie harten aan!

Roep Zijn naam naar de hemelen,
Want Hij is De Heer uw Gerechtigheid!...


YAHUSHUA HAMASHIACH!...


IMMANU EL!


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_
Part_Two#The_Lord_Your_Righteousness