Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

03/01/2023

De Eeuwige Koning


Zie, de voetstappen van De Heer doen de aarde schudden! De voetstappen van De Heer zullen de wijnpers van de gramschap van Zijn toorn betreden! De aanwezigheid van De Heer zal de hoge bergen doen afbreken; Zijn macht zal elke berg doen instorten, elke hoge plaats zal worden neergehaald! Want de tegenwoordigheid van De Heer is sterk en machtig, en de toorn van De Heer is heet en brandt in de hitte van Zijn na-ijver! Wie kan de woede van De Heer afwenden als die eenmaal is ontstoken? Wie kan De Allerhoogste verhinderen Zijn wil uit te voeren? Wiens glorie is als die van De Heer?!
Wie komt er als De Koning boven alle koningen en draagt het gewaad van God, wiens majesteit niet is te vergelijken?! Wie kan standhouden op de dag van Zijn toorn, of de kracht van Zijn zwaard overleven dat uit Zijn mond komt, op de dag dat Hij door het hart van alle mensen doorsteekt en Zijn vijanden verwoest. Op de dag dat elke tegenstander wordt verteerd in de schittering van Zijn komst?! Want Hij is machtig in de strijd en Zijn gerechtigheid is snel, Zijn overwinning absoluut!


Wie is de Koning der Glorie?!

YahuShua HaMashiach, HIJ is De Koning der Glorie!
Zijn macht is oneindig, Zijn liefde eindeloos!

HIJ is de Koning der Eeuwigheid,
De Koning der Gerechtigheid!

Zijn genade is uitgestort aan
Elke berouwvolle en nederige geest;
Zijn vergeving is zuiver, altijd vloeiend
In de harten van de boetvaardigen,
En herstelt hen tot gerechtigheid en leven!

Ja, Hij is De Enige en Echte Eeuwige Koning!
Er is geen ander, er is niemand zoals Hij!


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_One#The_King_Eternal