Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

22/03/2023

Smal Is De Weg

Zeer smal is de weg, maar zie hoe gemakkelijk een klein kind er doorheen gaat...

Mannen en vrouwen van deze wereld, jullie maken jezelf te groot, jullie omvang is te breed. Verlies daarom deze hoogte en buig neer, want jullie zijn opgeblazen; als vetgemest vee zijn jullie geschikt geworden voor de slacht. Weiger daarom al dit bedorven voedsel dat aan de massa wordt gevoerd en eet niet langer van de smerige borden die in de kerken van de mensen worden opgediend. Neem liever deel aan het voedsel dat Ik jullie geef en wees tevreden. Want Ik zeg jullie de waarheid, zolang jullie niet kleiner worden in de ogen van de wereld en nederig in je eigen ogen, zullen jullie er geenszins doorheen gaan. Want de eerste oogst zal gering zijn, van de geringen, zegt De Heer.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_One#Narrow_Is_The_Way