Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

09/03/2023

De Heilige Vlam

Hoor en probeer te begrijpen: Het Woord van God is vuur, elk woord een brandende vlam in het midden van een immens vuur. Het gelaat van De Heer is een vuur en een vlam in een vuur. De glorie van De Heer is volmaakt, een puur licht, een vlam in een vlam, een vuur dat de hele schepping overspoelt!
YAHUWAH is Eén, en Zijn naam, Eén; Zijn naam is in Hem en is Hem. YAHUWAH is Zijn naam, en Zijn naam is Eén met Hem. Ze zijn niet gescheiden, maar één, zoals De Vader en De Zoon Eén zijn - een vlam binnen een vlam, binnen een immens vuur.
YAHUWAH heeft geen begin en geen einde, evenals Zijn naam. Daarom is niets buiten YAHUWAH, want Zijn wezen is oneindig. En zij die buiten de schepping treden, gaan Zijn eeuwige heerlijkheid binnen, of worden verbrand in Zijn verterend vuur, in Zijn eeuwige vlam.
Daarom kan niemand tot De Vader komen behalve door De Zoon, YAHUSHUA, De Zuiverende Vlam. Want alleen De Heilige Vlam mag in Het Vuur wonen, want YAH is heilig. En allen De Vlam niet in zich hebben, zullen wegkwijnen; zij zullen ophouden te bestaan. Want ALLEN moeten door het vuur gaan, ALLEN zijn onderworpen aan de kracht van De Vlam - de goddelozen gezuiverd en de boetvaardigen gereinigd.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie