Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

08/03/2023

De Onbaatzuchtige Dienaar

De onbaatzuchtige dienaar zal worden gervuld en worden ingezet over de hele aarde, altijd vertoevend in de binnenhoven van Mijn liefde, waar genade en waarheid vloeien als een rivier die nooit opdroogt, deel hebbend aan Mijn heerlijkheid, vrucht dragend naar zijn soort. Want wie in de geheime plaats van De Allerhoogste woont, verblijft in de schaduw van De Almachtige, en van deze dienaar wordt niets onthouden.
Voorwaar, in hem zijn De Geboden van God geschreven, en op zijn hart staat de naam van liefde en pure gerechtigheid gegraveerd. In zijn geestesoog ziet hij het heilige offer, de redding van velen. Met zijn lippen zingt hij het lied van Het Lam en met zijn mond getuigt hij zonder ophouden van de glorie van De Heer.
Want groot is YAHUWAH zijn God, en heilig is Degene die is uitgegoten! Want de monden van de zuiveren van hart staan open, en Hij zal ze zeker opvullen, als een welkome regen op het hoogtepunt van de zomer, zegt De Heer.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie