Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

25/05/2023

Maranatha

Vrees God en stel al je vertrouwen in De Heilige. Want de kracht van De Vader wordt getoond door De Zoon, want Hij is het uitdrukkelijke beeld van De Heilige, De Redding van God ... Hij wiens hand wijd en zijd reikt, wiens kracht almachtig is, wiens wijsheid de hele schepping in Zijn begrip houdt, wiens liefde eeuwig voortduurt! Hij wiens gerechtigheid komt, en voor ons was uitgestrekt, voor elk oog te zien! Het einde daarvan zal zijn als een vloedgolf die Het heiligdom van Zijn genade reinigt en alle dingen herstelt, zelfs naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.


Zie, het is tijd om de kracht
Van God bekend te maken, om de naam
Van de Heilige van Israël  te verheerlijken
Boven de hoogten van de bergen,
Om elke heuvel te overschaduwen!...

Het is tijd voor De Koning om terug te keren en te verzamelen,
Om de glorie van Zijn macht te openbaren!...

Immanu El!


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_Two#Maranatha