Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

14/05/2023

De Dag des Heren

Zie, De Zoon der Gerechtigheid zal opstaan met genezing in Zijn vleugels, en jullie, Mijn dierbare geliefden, zullen opspringen als kalveren die uit de stal komen! De Koning Zelf zal de grond bewerken in die dag, met stromen van levend water die achter Hem uitbreken! Zie, nieuw leven zal iedere hoek vullen en de verwoeste plaatsen zullen worden hersteld! Hele bossen zullen uit de grond oprijzen, met iedere soort boom en bloeiende plant, elk soort gras en varen die weer tevoorschijn komt, en elk levend wezen dat weer uit het stof der aarde opstaat!
Zie, de vrede van De Heer zal daar zijn! En niets onder de zon zal vernietigen, noch zal iets aan de vernietiging worden gegeven op heel Mijn heilige berg! Want er zal geen roofdier zijn, noch zal er een prooi gevonden worden, noch zal de sterke de zwakke doden. Want zoals geschreven staat: De wolf en het lam zullen zich samen voeden, de leeuw zal stro eten zoals de os, en stof zal het voedsel van de slang zijn.[40] Allen zullen in veiligheid wonen, met ieder levend wezen in vrede samenlevend met zijn naaste.
Zie, op die dag zal eeuwige gerechtigheid heersen op de hele aarde! Want De Koning zal opstaan, en de hele schepping zal zich neerbuigen! En Hij zal de vreugde van Zijn hart met blijdschap aanschouwen, en de zegen zal worden vervuld: Hij zal hen zegenen en bewaren, en Zijn aangezicht over hen doen lichten; Hij zal hun genadig zijn, Zijn aangezicht over hen verheffen en hun vrede schenken.[41]
En zo zal Mijn Naam geplaatst worden over de kinderen van Israël, over allen die geënt zijn, en zij zullen gezegend worden. Ja, zij zullen uitermate verheugd zijn, voor altijd wonend in de tegenwoordigheid van De Heer!
Zie, de menigte zal in gezang uitbarsten! Want De Glorie van De Heer zal levend zijn in hun hart, het zegel van De Levende God zal op hun voorhoofd staan, de Weg van De Heer zal in hun ledematen wonen en oneindige lof zal op hun lippen liggen! Al hun daden zullen vrucht dragen in gerechtigheid, want De Wet zal daar geschreven staan, zelfs in hun binnenste! En zie, De Koning van Vrede zal overstromen, en Zijn volk zal tevreden zijn en rust hebben, onze vreugde compleet.

 
Daarom, gezegend zijn allen die vergeving zoeken
In YahuShua HaMashiach,
En ook ontvangen.

Want in Zijn naam zullen allen vrijheid vinden,
Troost onder de schaduw van Zijn helende vleugels...

Leven zonder einde...

Zegt De Heer God.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_Two#The_Lord.E2.80.99s_Day