Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

18/02/2023

Genade EN De Morele Wet

Hoor en begrijp: Verlossing kan in geen geval van je wijken, eenmaal ontvangen.[7] Streef er daarom naar De Vader te behagen EN De Wet te houden.
Want hoe kan iemand die door genade in Mij wandelt, ook wandelen in dat wat hem veroordeeld heeft? Zullen Mijn mensen met hun handen naar de hemel reiken, terwijl hun voeten het brede pad blijven bewandelen die naar het vernietiging leidt? En hoe zal iemand die Mij liefheeft Mijn hand nemen en naast Mij wandelen, met één voet op de goede grond en de andere in het graf?
Daarom moet kennis toenemen en zonde afnemen om het Koninkrijk der Hemelen binnen te gaan. Want wie onder genade is, draagt daarvan de vruchten; en Degene die De Wet van De Vader hield, openbaarde die genade door werken.


Nu dan, Genade is eerst en eeuwigdurend.

Dan komen de werken, de eerste werken gedaan in geloof,
Zelfs de eerste vruchten gedragen in jullie leven...

Dat is De Vader en elkaar lief te hebben,
Door De Wet te houden, zegt De Heer.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_One#Grace_AND_The_Moral_Law