Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

18/02/2023

De Beloning

Wie op De Heer vertrouwt, zal helende vleugels ontvangen en hoog boven de storm zweven! Op de roep van De Allerhoogste zal hij de hoogten van de hemelen bestijgen met De Heer aan zijn zijde! Schoonheid zal zijn woonplaats zijn, en in het heiligdom van Gods barmhartigheid zal hij Hém aanbidden die op de troon zit! Eensgezind en met één geest zullen allen De God van Jakob loven, delend in de diepten van Mashiach, terwijl liefde vloeit van het ene hart naar het andere! Want YAHUWAH is God alleen, Hij die de grondvesten van de aarde heeft gelegd, Degene die is en was en zal komen, De Almachtige! YAHUSHUA-YAHUWAH!


Gezegend zijn daarom allen die ontsnappen!

Want zij hebben de naam aangeroepen
Van De Heer, in oprechtheid en in waarheid,
En hebben alles opgegeven om Hem te volgen.

Voorwaar, zij hebben hun beloning ontvangen.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_One#The_Reward