Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

15/10/2023

Ware Wijsheid

De ware wijsheid is niet van de mens en wordt ook niet op aarde gevonden, maar van boven - hemels, heilig. Want dat wat is geschapen is geschapen volgens de wijsheid van Hem die het geschapen heeft en door wie alle dingen bestaan, hun vorm kennende vanaf het begin.
Daarom is vrees voor De Heer inderdaad het begin van wijsheid, en kennis van De Heilige is begrip, zoals geschreven staat.[15] Want buiten Mij is er geen kennis, buiten Mij gaat alle begrip verloren. Want IK BEN HEM, De Enige Fontein waaruit alle wijsheid en kennis vloeit, De Bron van alle dingen.


Aldus groeien allen die van Mij ontvangen in wijsheid,
Ontvangend van dat wat zuiver is,
Lerend te wandelen in dat wat eeuwig is...

Als iemand die wordt geleid langs een bergstroom
Van levende wateren, gevuld met een vurig
Verlangen om z'n bron te zoeken...

Er onderweg van drinkend,
Kracht vergarend in zwakheid,
Alles achterlatend in hun heilige zoektocht...

Zegt De Heer.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_Two#True_Wisdom