Sample Text

Disclaimer / Let op:

1. De volgende vertalingen van De Brieven van God and Zijn Christus zijn niet 100 % accuraat, omdat vele woorden in het Engels erg moeilijk te vertalen zijn naar het Nederlands. Hoewel wij geloven dat deze vertalingen de geest van Het Woord dragen, en vele malen beter zijn dan computer-gegenereerde vertalingen van de Brieven.
2. Deze site geeft niet alle Brieven van God and Zijn Christus weer, maar is een selectie van Brieven gekozen door de vertaler. Voor alle originele Brieven, zie: www.TheVolumesofTruth.com


Copyright © 2004-2024 ~ Alle Rechten Voorbehouden.

31/12/2022

Wees Waakzaam

Zo verklaart De Heer: Al jullie vaststellen van datums zal tot niets leiden, en al jullie nauwkeurige voorspellingen zullen falen, want Ik kan ze ervoor of erna nemen. Want Ik ben God. 
Zie, de eerste verkiezing is gemaakt, de tijd van bundelen is voorbij. Dikke wolken zijn 
opgetrokken in het westen, de harde regens zijn gekomen, en wie op de hele aarde is in staat om het te voorkomen terwijl het nadert, of het te verhinderen wanneer het aankomt? Een machtige wind waait in het oosten, maar wie is zich ervan bewust totdat het hen heeft overvallen? 
Wees daarom waakzaam, want jullie kennen niet de tijd van de komst van De Heer. Of het zal zijn in de eerste, of in de tweede, of in de derde wachtwake, jullie kennen niet de tijd van Zijn wederkomstJullie kennen niet de dag of het uur, Zegt De Heer.


Vertaald uit het engels, enkele spel/vertaalfouten voorbehouden. Voor het origineel, zie
https://www.thevolumesoftruth.com/Words_To_Live_By:_Part_One#Keep_Watch